ŘeckoRhodosSuper last minute do Řecka: Rhodos na 8 dní do 3* hotelu...

Super last minute do Řecka: Rhodos na 8 dní do 3* hotelu s all inclusive za 8990 Kč!

Levná dovolená vyhledávač

Za parádní cenu 8990 Kč se v nabídce cestovní agentury Invia.cz objevil super last minute zájezd do Řecka na ostrov Rhodos, kde můžete strávit už od zítřka týden levné dovolené ve 3* hotelu Lymberia. Termín 7.7.2023 – 14.7.2023 vám nabízí skvělou příležitost objevit krásy tohoto jedinečného ostrova. Rhodos, největší z Dodekanských ostrovů v Egejském moři, je známý především svým bohatým historickým dědictvím a malebnou krajinou.

Bližší informace o zájezdu a rezervace ZDE

Hotel Lymberia se nachází v klidné části letoviska Faliraki, které je proslulé svými písečnými plážemi a vodními sporty. Ve vzdálenosti 1,5 km od hotelu najdete i známý vodní park Faliraki. Pro milovníky historie je zde možnost navštívit Rhodskou akropoli, která je zapsána na seznamu světového dědictví UNESCO, nebo si prohlédnout město Rhodos s jeho středověkým opevněním a Palácem velmistra. Hotel Lymberia nabízí příjemně zařízené pokoje a program all inclusive, který zahrnuje nejen stravu, ale i vybrané nápoje a zábavní programy pro hosty. Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou na Rhodos a zažijte kombinaci krásné přírody, historie a pohodlí hotelu Lymberia.

dovolená Řecko
dovolená Rhodos

Levná dovolená Řecko, Rhodos

last minute

letecky z Prahy na 8 dní s all inclusive

7.7.2023 – 14.7.2023

8990 Kč

Last minute zájezd  Lymberia, Řecko, Rhodos, Faliraki

3* Ubytování:
Lymberia – ukázat na mapě
hodnocení 3.8 z 5 – výborné

Lymberia
další termíny

Stravování:
all inclusive

Doprava:
letecky z Prahy

Typ zájezdu:
last minute
pobytový

Tato nabídka (last minute dovolená Řecko, Rhodos na 8 dní v termínu 7.7.2023 – 14.7.2023 s ubytováním ve 3* hotelu Lymberia a programem all inclusive za 8990 Kč) je aktuální k okamžiku jejího publikování. Po tomto čase může dojít ze strany pořadatele k její změně či zrušení.


Informace o destinaci   |   Řecko


— last minute dovolená Řecko, Rhodos — | další nabídky od Invia.cz