TuniskoVýhodná last minute dovolená v Zarzisu, Tunisko! 8 dní včetně all inclusive...

Výhodná last minute dovolená v Zarzisu, Tunisko! 8 dní včetně all inclusive za parádních 13489 Kč!

Levná dovolená vyhledávač

Tuniské letovisko Zarzis vás láká na nezapomenutelnou last minute dovolenou plnou zážitků a relaxace! Vydejte se na týdenní zájezd do krásného Tuniska v termínu 22.8.2023 – 29.8.2023 a ubytujte se ve skvělém 4* hotelu Zita Beach Resort, který vám poskytne veškerý komfort a pohodlí včetně programu all inclusive. To vše za neuvěřitelných 13489 Kč! Odlet je z Brna. Tuto lákavou dovolenou pořádá renomovaná cestovní kancelář Čedok.

Bližší informace o zájezdu a rezervace ZDE

Zarzis je oblíbenou destinací pro dovolenou díky svému nádhernému pobřeží Středozemního moře a bohaté historii. Můžete si zde užít nekonečné pláže s jemným pískem, tyrkysově modré moře a příjemné teploty vody. Pro milovníky vodních sportů je tu mnoho možností, jak si aktivně užít dovolenou. Můžete také navštívit historické památky, jako je Stará Medina, kde se mísí arabská, berberská a africká kultura. Oblíbenou atrakcí je i ostrov Djerba, který leží nedaleko Zarzisu, a nabízí zajímavé trhy s místními produkty a suvenýry. Ponořte se do autentické atmosféry Tuniska, ochutnejte lahodnou místní kuchyni a zažijte dobrodružství na jiném kontinentu! A nezapomeňte, že Zita Beach Resort vám poskytne luxusní zážitek a kvalitní služby po celou dobu vaší dovolené. Vydejte se do Zarzisu a zažijte dovolenou snů bez starostí!

dovolená Tunisko
dovolená Zarzis

Levná dovolená Tunisko, Zarzis

last minute

letecky z Brna na 8 dní s all inclusive

22.8.2023 – 29.8.2023

13489 Kč

Levná dovolená Zita Beach Resort, Tunisko, Djerba, Zarzis

4* Ubytování:
Zita Beach Resort – ukázat na mapě
hodnocení 4 z 5 – výborné

Zita Beach Resort
další termíny

Stravování:
all inclusive

Doprava:
letecky z Brna

Typ zájezdu:
last minute
pobytový
u moře

Tato nabídka (last minute dovolená Tunisko, Zarzis na 8 dní v termínu 22.8.2023 – 29.8.2023 s ubytováním ve 4* hotelu Zita Beach Resort a programem all inclusive za 13489 Kč) je aktuální k okamžiku jejího publikování. Po tomto čase může dojít ze strany pořadatele k její změně či zrušení.


Informace o destinaci   |   Tunisko


— last minute dovolená Tunisko, Zarzis — | další nabídky od Invia.cz